кадър: Нова телевизия Редактор: Повърхностно показване“, с тези думи описа вчерашното представяне

...
кадър: Нова телевизия Редактор: Повърхностно показване“, с тези думи описа вчерашното представяне
Коментари Харесай

Мария Капон, ИБГНИ: Никой не може да ни плаши с нови избори

кадър: Нова телевизия 

Редактор: 

„ Повърхностно проявление “, с тези думи разказа вчерашното показване на претендентите за министри на Има Такъв Народ представителката на „ Изправи се.БГ! Ние идваме! “ Мария Капон в репортаж по Нова телевизия. Народната представителка беше безапелационна, че в обединението чакат сключване на съглашение с партията на Слави Трифонов. То обаче няма да има отношение към състава на държавното управление, а ще бъде за политиките, по които двете политически сили са постигнали единодушие.

Въпреки че дефинитивно мнение на ИБГНИ по състава на държавното управление още не е реализирано, позицията на обединението ще бъде ясна преди гласуването на кабинета на Народното събрание, увери Капон.

„ Никой не може да ни плаши с избори, тъй като скъпи избори излизат доста по-евтино от неприятно държавно управление ", съобщи националната представителка.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР